Suntem o societate licențiată de catre Inspectoratul General al Poliției Române să efectueze lucrări de proiectare și execuție pentru sisteme de securitate, detinând personal calificat pentru activitățile de instalare, mentenantă.  Sistemele de securitate în funcție de necesitățile clientului pot avea complexitate diferită și de principiu se compun din: sisteme de alarmă, supraveghere video și control acces. Noi implementăm sisteme de securitate atât pentru obiective de dimensiuni medii și mici (locuințe,magazine,birouri,depozite), cât și pentru obiective de dimensiuni mari și necesită un inalt grad de securitate (domeniul bancar,domeniul industrial, domeniul militar).Portofoliul nostru de produse conține cele mai răspândite echipamente de detecție și alarmare atât pentru protecția imobilelor cât și pentru protecția perimetrală a obiectivelor. Beneficiarul poate fi avertizat de o violare a spațiului protejat nu doar de sirena ci poate primi notificări ale sitemului direc pe telefonul mobil.

 

Sistemele noastre de securitate  pot fi personalizate pentru a vă oferi acces la sistemul dvs. de securitate prin orice dispozitiv inteligent ( smartphone). Puteți arma, dezarma și vizualiza de la distanță starea sistemului, eventualele miscări, sa acționați anumite aparate ( becuri, climă, oprire apă, deschidere poartă etc) prin relee, supraveghere video , etc. Oferim sisteme de securitate complete personalizabile. Acest lucru este esențial, deoarece multe dintre spațiile comerciale sau locuințe diferă ca arhitectură dar și ca expenure la riscul de efracție . Sistemul se poate inrola intr-un dispecerat specializat si pregătit sa intervină pentru a vă proteja proprietatea.

Vom evalua cerințele, bugetul și circumstanțele dvs. - cum ar fi locația, zonele vulnerabile, iluminatul și mediul - pentru a vă oferi un sistem de securitate personalizat.Lucrăm cu multe companii diferite, în toate tipurile de sectoare industriale, în toată țara și ne mândrim cu cunoștințele noastre de expertiză, sfaturi imparțiale și servicii excepționale.

Ne poti urmări si pe pagina de Facebook